E pabesueshme: Ja çka mund të bëj Enver Idrizi për Ramushin

Protesta, thirrje, peticione dhe shumë deklarata që shprehin mllefin e pakënaqësinë e madhe të popullit dhe figurave më të rëndësishme të vendit.

Derisa lajmet dhe prognozat në lidhje me arrestimin dhe lirimin e zotëri Haradinaj vazhdojnë të qarkullojnë kudo, vjen edhe një deklaratë nga një njeri me emër në botë.

Enver Idrizi, kampion i shumëfishtë karateje në botë, ka lëshuar deklaratën më të fuqishme deri më tani në lidhje me rastin e arrestimit të komandantit, ish Kryeministrit të vendit dhe njërit nga figurat më potente të politikës në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.