FBI parandalon një sulm terrorist të ngjashëm me atë në Nice

FBI ka njoftuar se ka arrestuar sot në New York një të dyshuar, i cili ishte përpjekur të ofronte mbështetje për Shtetin Islamik dhe të mbështeste organizimin e një sulmi në Times Square.

Reuters raporton se i dyshuari është Mohamed Rafik Naji (37) nga Jemeni, i cili akuzohet për bashkëpunim më Shtetin Islamik nga një gjykatë në Brooklyn, ku jetonte.

Fuqia e krimit mendohej të ishte e ngjashme me atë në Nice të Francës.

2 thoughts on “FBI parandalon një sulm terrorist të ngjashëm me atë në Nice”

Leave a Reply

Your email address will not be published.