Këtë video 60 sekonda duhet ta shohin të gjithë prindërit (Video)

“Dardha bie nën dardhë”. Jo më kot kanë dalë fjalët e urta popullore, të cilat i referohen ngjashmërisë mes fëmijës dhe prindit.

Video që gjeni më poshtë zgjat vetëm 60 sekonda, por është një apel i fortë për të gjithë prindërit të cilët duhet ta shikojnë, për të kuptuar se si çdo veprim i tyre kopjohet nga fëmija.Pamjet janë vërtetë befasuese dhe për të mos u humbur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.