Ndali dhimbjet e kokës për 30 sekonda kështu

Dhimbja e kokës nuk është një ndër ndjenjat më të këndshme që ne kemi. Sidomos kur ajo ju godet në punë apo në rrugë dhe kur ju nuk keni pilula me vete.

Ekziston një metodë e thjeshtë e cila ju ndihmon që të hiqni qafe dhimbjen e kokës dhe stresin për vetëm 30 sekonda dhe pa ndonjë ilaç.

Ka vende aktive në trupin tonë të cilat me anë të një masazhi ua lehtëson dhimbjet e natyrave të ndryshme, dhe teknika të tilla që janë gjithashtu të dobishme për të hequr qafe dhimbje koke.

Shtypni mbi këtë pikë në mënyrë që gishti i madh i dorës është në anën e pasme të dorës tuaj, ndërsa gishtin juaj tregues shtyn nga poshtë, në pëllëmbë.

One thought on “Ndali dhimbjet e kokës për 30 sekonda kështu”

Leave a Reply

Your email address will not be published.