Uncategorized — January 11, 2017 at 4:13 am

Raporti i Agjencive sekrete në SHBA: Ja kur do nisë lufta botërore

by

Duket se presidenca e Donald Trump pritet të përballet me një rrezik në rritje të konflikteve ndërkombëtare dhe regres më të madh të vlerave demokratike në vitet e ardhshme. Ky paralajmërim ogurzi vjen nga vetë agjencitë e zbulimit në SHBA nëpërmjet një raporti të bërë publik të hënën, shkruan Haffington Post në gjuhën greke .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*