“Rasti i Haradinajt duhet të konsiderohet si problem global!” (Video)

Nitaj ka thënë se rasti i Haradinaj nuk duhet të trajtohet individualisht.

Zëdhënësi i AAK-së, Muharrem Nitaj në “Click” të RTV21 ka thënë se shteti i Kosovës duhet ta konsideroj rastin Haradinaj si një problem global në sensin e shtetësisë së Kosovës.

Nitaj tha se për shumicën e njerëzve rasti i ndalimit të Haradinaj është me motive politike dhe relativisht është një veprim i pakuptueshëm.

Nitaj po ashtu tha se nuk po e kuptojnë shtetin e Francës e cila ka rrezikuar që investime të cilat janë bërë për 20 vjet mes shtetit të Kosovës dhe Francës të rrezikohen me një vendim i cili ka mundur të kalohet siç është kaluar si në Slloveni ashtu edhe në Austri.

Ndryshe Ramush Haradinaj është arrestuar më 4 janar në aeroportin e Bazelit nga autoritetet franceze në bazë të një urdhër arresti të lëshuar nga Serbia në vitin 2004 si i dyshuar për krime lufte.

Analisti Driton Selmanaj ka thënë se ne e mashtrojmë veten nëse mendojmë se Ramush Haradinaj nuk i duhet Serbisë pasi që ata kanë çfarë të bëjnë me të.

Selmanaj tha se vec me e mbajtë Ramushin në burg ata e arrijnë qëllimin që po dojnë me shkaktu destabilitet në Kosovë.

Po ashtu Selmanaj tha se nëse Ramush Haradinaj dërgohet në Serbi atëhere Kosova ka me hy në një cikël tjetër dhe se situata nuk ka me qënë pastaj njejtë sepse ai nuk i duhet për një proces gjyqësor Serbisë por për qëllime politike.

22 thoughts on ““Rasti i Haradinajt duhet të konsiderohet si problem global!” (Video)”

  1. What you supposed finished a lot of sense. Excluding, weigh up regarding this, what if you added a insufficiently content? I mean, I dont want to discern you how to run your blog, except what if you supplementary a bit to possibly get peoples attention? Merely approximating a video or a picture or else two to get nation excited on the subject of what youve got to say. Clothed in my opinion, it would make your blog come to life a insufficiently bit.

  2. De som ännu inte skaffat det tycker jag skall göra det nu!holyrauk: Då har du hört fel. :)Jag själv tycker att The Lost and Damned nästan är bättre än originalet.Det är mörkare, råare och det flätas ihop snyggt med storyn från GTAIV.

  3. Même en me creusant la tête, je trouve pas tout!A Double messieurs. Weeeeehhh!!! (quoi? on me souffle dans l’oreillette que la réponse était indiquée… Ah ben zut alors c’était trop beau)B Retour(nement) de serviceC ?D Le match a changé de direction (???)E Carré de serviceF Coups croisésG Enorme coup de bol (???)H Passer le long de la ligneI Demi-voléeJ ?K 30 partoutL Volée italique (chère à Adriano Panatta!)M à contre-piedN Jouer sur le centralO Changement de côtésP La balle est dans le couloirQ Volée basse croiséeR Jeu blancS ?T Balles de match (?)U Effet rétro

  4. This is a great article. Everyone should think about the upcoming economic crisis now not tomorrow, and I am pretty sure it will make a difference. It is easier to PREVENT THE SICKNESS THAN TREAT IT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.